Choose your language......

NEW HOTSPOT: The Cake Room!

Geplaatst op mei 03 2019

NEW HOTSPOT: The Cake Room!

 

Breda is weer een hotspot rijker! The Cake Room brengt veel zoetigheid, roze interieur en gezellig personeel mee. Je kunt er terecht voor ontbijt, lunch, of gewoon een cupcake met een pink Chai Latte. Keuze zat!

Zwembad van discodip

Huh, wat? Als je binnenkomt zie je meteen een groot zwembad vol met sprinkles! We moesten onze flamingo’s en zwanen daar even een proefduikje in laten nemen. 😉

Shooten bij The Cake Room

Bij binnenkomst werden wij vriendelijk verwelkomd door de eigenaresse. De vraag was of we wat leuke foto’s mochten maken bij deze mooie hotspot, en dat mocht! Meteen kregen we een milkshake, pink lemonade en cupcake van het huis. Die zagen er stuk voor stuk prachtig uit! Maar ook mocht de freakshake niet ontbreken. Voor je neus wordt het klaargemaakt, super leuk om te zien.

Terras

The Cake Room heeft ook een klein terrasje waar je gezellig in de zon kan zitten. We hebben het meteen uitgetest! Met een bloemetje zit je er heel gezellig.

Na het urenlang fotograferen van deze zoetigheden, werden we toch echt wel benieuwd naar deze lekkernijen. En ja hoor, we kunnen zeggen dat het net zo lekker is als dat het eruitziet!

Onze flamingo’s en zwanen vonden het zo gezellig, dat ze zijn achtergebleven. Ga jij ze een bezoekje brengen bij The Cake Room?

En klik hier om zelf onze leuke bekerhouders te bemachtigen!

Meer artikelen

0 reacties

Laat een reactie achter

Alle blog reacties worden gecontroleerd voordat het geplaatst is